Peppuseksi – nykyajan vaatimus?

24.10.2009 at 21:24 (Peppuseksi, Seksi)

Ei mennyt kovinkaan kauaa ensimmäisestä yhdyntäkerrastani, kun minulle ensimmäisen kerran ehdotettiin peppuseksiä. En silloin oikeastaan ollut uhrannut edes ajatusta asialle. Tuon ehdotuksen jälkeen tutustuin hieman lähemmin aiheeseen internetin kautta ja jotakin kautta mieleeni hiipi ajatus peppuseksin olevan nykyään jotain sellaista, jota ”kaikki harrastavat” ja joka on niin sanotusti ”pakollista” suhteessa.

Totta puhuen tämä silloin hieman ahdisti, vaikka en mitenkään ollut peppuseksiä vastaankaan.

Ensimmäinen peppuseksikokeilu poikaystäväni kanssa ei kuitenkaan ollut järin onnistunut. Mies sai hädin tuskin terskan sisään kun minä jo totesin, että nyt sattuu… Ja kun puhun peppuseksin aikaisesta kivusta, en tarkoita mitään nipistystä, vaan sellaista oikeaa kipua, joka antaa koko kipu-sanalle aivan uuden merkityksen…

Noh, olin tietenkin hieman pettynyt itseeni, vaikka poikaystäväni kovasti lohduttelikin ettei asia ole millään tapaa välttämätön ja niin edespäin… Ja tiesinkin ettei se oli välttämätöntä, mutta miksi ihmeessä en tarjoaisi poikaystävälleni jotain extraa mistä hän erityisesti pitää, jos kerran hänkin on valmis tekemään minun nautintoni vuoksi aivan kaiken?

Nykyään peppujutut sujuvat, ja kun olen niin monelta taholta lukenut, että peppujutut sattuvat ja ovat vaikeita ja nainen ei nihin suostu, niin tuli mieleeni kirjoittaa muutamia vinkkejä asiasta:

 • Kaikki naiset eivät pidä peppuseksistä
  Tämä on asia, joka kaikkien tulisi muistaa, sillä kaikkia vain ei kiinnosta laittaa mitään ylimääräistä siihen reikään, jota ei yhdyntään ole edes tarkoitettu. Uskon myös vakaasti siihen, että ihminen, joka ei oikeasti halua peppuseksiä, harvemmin pystyy rentoutumaan tarpeeksi, jotta saisi peppuseksistä itselleen nautinnollista, jolloin puolestaan nainen voi vedota peppuseksin kivuliaisuuteen, vaikka syy olisikin oikeasti vain haluttomuus peppuseksiin.
 • Älkää aloittako peniksellä
  Vaikka jokainen mies pitääkin omaa pippeliään liian pienenä ja mitättömänä, niin peppuseksiä ajatellen pienikin voi olla suuri ja varsinkin jos mies omaa keskivertoa suuremman peniksen, niin sellainen ei yksinkertaisesti sovellu ensimmäiseksi yhdyntävälineeksi tottumattomalle naiselle. Suosittelen siis, että tutustutte peppuseksiin ensin sormen avulla. Paras tilanne on silloin, jos nainen itse voi tutustua peppunsa rajoihin omalla sormellaan ja tämän jälkeen dildolla. Mikäli nainen on haluton laittamaan omaa sormeaan ”sinne”, niin myös miehen sormella voi harjoitella, mutta tällöin täytyy myös kuunnella naista, sillä myös sormella saa kipua aikaan jos hosuu liikaa.
 • Käyttäkää liukastetta
  Liukastetta ei voi koskaan olla liikaa. Lisäksi itse suosittelen käyttämään aina oikeaa liukuvoidetta, sillä vaikka olen kuullut, että myös kuolalla liukastettu penis voi olla riittävän liukas, niin omakohtaisia kokemuksia minulla ei tällaisesta ole.
 • Jos sattuu, lopettakaa
  Joku kirjoitti joskus jollain keskustelupalstalla, että naisen kannattaa peniksen sisäänmenon ajan hieroa klitoristaan, jotta kipu ei tunnu niin pahalta. Tätä en itse allekirjoita. Mielestäni peppuseksi ei saa sattua. Eikä sen myöskään tarvitse sattua.

Itselläni ensimmäiset kerrat harjoittelin siis omilla sormillani, sitten dildolla. Loppuviimein teimme niin, että lämmittelimme kakkosreikääni hieman didlolla, kunnes sen tilalle vaihdettiin penis. Tätä nykyä varsinaista lämmittelyä ei tarvita, kunhan mies osaa mennä sisään tarpeeksi varoen. Nykyinen mieheni osaa lukea inahduksiani ja kasvojeni ilmeitä täydellisesti ja tietää täysin miten hänen tulee toimia (milloin pitää pysähtyä, milloin saa jatkaa), joten peppuseksin harrastaminen hänen kanssaan on ihanaa. Hänen kärsivällisyytensä kautta olen myös itse oppinut nauttimaan peppuseksistä ja saamaan jopa orgasmeja. Toisaalta olen myös oppinut omat rajani ja osaan sanoa, jos sattuu liikaa.

Luottamus on mielestäni peppuseksin harrastamisessa avainsana. Tätä nykyä luottamus on meillä sitä tasoa, että voin antaa mieheni sitoa minut puolustuskyvyttömäksi, estää puhumiseni suupallolla ja sallia hänen panna minua kakkoseen takaapäin ilman pelkoa siitä, että minuun sattuisi tai että hän lukisi ääntelyäni väärin. Mieleeni ei tule ainuttakaan toista ihmistä, jonka voisin antaa tehdä itselleni näin.

Mainokset

3 kommenttia

 1. totuusleikki said,

  Hyviä vinkkejä. Peppuseksin ei tosiaan pitäisi sattua. Parasta on ottaa aluksi to-del-la rauhallisesti! Mutta ah ja voi, miten hyvältä se tuntuukaan, kun homma toimii… 🙂

 2. Peppuseksi – uhka vai mahdollisuus? « Totuusleikki said,

  […] – uhka vai mahdollisuus? Hiljattain aloittaneen Keep My Secret -blogin kirjoittaja on tehnyt hyvän aloittelijan selviytymisoppaan peppuseksiin. Ohjeissa on […]

 3. oceansoul said,

  Hyvin kirjoitettu juttu aiheesta!

  ps. Jos mies haluaa peppuseksiä, niin mielestäni hänen kannattaisi myös itse kokeilla, miltä esim. dildo omassa pepussa tuntuu. Eturauhasen vuoksi miehen on hyvin mahdollista saada orgasmi sitä kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: